Cautare

1791 de rezultate pentru "serhan maim proces" (4.97 secunde)
"Negocierile au durat aproximativ 2 luni, iar intregul proces de intermediere a fost realizat de departamentul comercial intern al Cocor.
Aditional, alte 52 de acte normative secundare si tertiare (hotarari de Guvern, ordine emise de ANRMAP) reglementeaza achizitiile publice in Romania Elaborat in urma unui amplu proces de consultare publica, noul set de legi in domeniul achizitiilor publice reflecta un cadru legal coerent, suplu si mai putin birocratic si avand ca principale obiective cresterea ponderii achizitiilor publice din PIB, scaderea gradului de coruptie, cresterea absorbtiei fondurilor europene si incurajarea competitiei intre operatorii economici.
Este, asadar, un proces pe care l-am inceput si pe care ne-am propus sa il continuam. ... Toate guvernele au vorbit de debirocratizare si toti au dorit inceperea unui proces real de debirocratizare, dar, din pacate, pana acum au ramas doar dorinte.
Ce conspiratie, ori ce fel de tradare nationala a oprit acest proces care ar fi putut fi dus la capat cu jumatate din banii care au fost furati de la stat in acesti 27 de ani?
Tudor Vornicu participa, din aceasta postura, la mari evenimente culturale internationale, in 1961 este trimis special la faimosul Proces Eichmann, de la Ierusalim, a comentat Olimpiadele de la Roma din 1960 si Melbourne, in 1964 - acestea fiind subiectele a doua carti pe care le-a scris Vornicu -, a transmis, de la fata locului, momentul in care Charles de Gaulle devenea cel de-al 18-lea presedinte francez, a relatat in direct despre vizita lui Nikita Hrusciov, succesorul lui Stalin, la Paris si a intrat in contact cu mari nume ale lumii artistice si culturale occidentale.
Federatia Romana de Box a castigat si ultimul proces pe care il avea la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne cu Asociatia Internationala de Box Amator (AIBA), cel in urma caruia forul prezidat de Rudel Obreja fusese exclus din structurile federatiei, informeaza Mediafax.
Memoria este un proces psihic care consta in intiparirea, recunoasterea si reproducerea senzatiilor, sentimentelor, cunostintelor, miscarilor, proceselor etc. ... Psihologia ne spune ca memoria este un proces referitor la dimensiunea temporala a constiintei umane, in care informatia este codificata, stocata si recuperata.
Cea mai importanta inovatie adusa de acest cip grafic o reprezinta designul unitar si nu liniar, astfel ca daca o parte a cipului nu participa la un proces specific, componenta poate participa in acelasi timp la alt proces.
Coreeni au declarat ca noul proces tehnologic nu doar a scazut dimensiunea circuitelor interne ci a fost imbunatatit fiind acum cu 40% mai eficient decat precedentul. ... Alte avantaje ale unui proces tehnologic de dimensiuni mai mici sunt:
Un tribunal din Elvetia, locatie unde Google a deschis un proces impotriva germanului, a dat dreptate tot acestuia din urma, care la randul lui a raspuns cu un alt proces prin care Giersch incearca sa controleze si in Elvetia numele Gmail.
"Apreciem munca depusa de juriu în timpul desfasurarii acestui proces complex", a declarat consilierul general al Microsoft, Tom Burt.Procesul s-a concentrat pe ultimele patru patente, din cele 15, pentru care Lucent a dat în judecata, în 2003, companiile Dell si Gateway pentru presupusa vânzare a unor computere dotate cu soft apartinând Microsoft, care a folosit tehnologie Lucent fara acceptul companiei.Microsoft s-a implicat în acest proces în încercarea de a-si proteja parteneriatul cu producatorii de calculatoare si pentru a împiedica litigiul sa se rasfrânga asupra altor companii ce folosesc tehnologie Microsoft.
Atentie la programele care ruleaza la deschiderea calculatorului Unele programe se pornesc automat la deschiderea calculatorului, insa multe dintre ele incetinesc acest proces. ... Ce presupune acest proces?
Nu ar trebui ca providerul sa incetineasca intentionat vreun anumit continut si sa incetineasca altul printr-un proces numit "throttling" (franare) bazat pe tipul de serviciu sau preferintele providerului.
Nu in ultimul rand, copilul trebuie trecut printr-un proces din care sa inteleaga si sa invete cum sa foloseasca responsabil internetul.
Nicu Covaci s-a intors din Spania iar printre primele locuri pe care le-a vizitat a fost Tribunalul Bucuresti, unde a depus o plangere prin care ii cheama la proces pe parati.
Nu mai este vorba de un conflict dintre statul de drept si grupuri izolate de teroristi, nu e un conflict intre dreptul la exprimar si fundamentalism, ci un conflict dintre o Europa laicizata, distrusa de ideea naiva a multiculturalismului armonios, aflata in proces de declin, si civilizatia islamica, in plin proces de expansiune.
Aceste trei date marcheaza incercarile, mai mult sau mai putin reusite, de unire a teritoriilor locuite de stramosii nostri Unirea provinciilor locuite de romani a fost un proces lung si anevoios, data fiind pozitionarea acestor teritorii la limita dintre Orient si Occident.
Ungaria si Polonia, tari nu foarte democratice in interbelic, au avut sansa unui lung, e drept, si deloc simplu, proces de constructie democratica, fie si numai la nivel mental, dupa revolta din 1956, din Ungaria, si dupa aparitia Solidaritatii, in Polonia.
Unirea Moldovei cu Tara Romaneasca, realizata la 24 Ianuarie 1859, a fost rezultatul unui indelung proces (Autor: Victorel Lupu) Unirea Moldovei cu Tara Romaneasca, realizata la 24 Ianuarie 1859, a fost rezultatul unui indelung proces.
In mod normal, atunci cand o celula se divide, acest proces are loc intr-o ordine bine stabilita si riguros controlata. Daca, din diferite motive, acest proces scapa de sub control, celula va continua sa se divida, dezvoltandu-se o "masa", care este denumita "tumora".
google-analytics.com